Torsdagstema: I Like!

Då var det torsdag igen och det är dags för veckans torsdagstema! Och temat på torsdagar är som alltid I Like!

Och den här veckan så gillar jag verkligen att jag har fått ett jobb! Jag trivs som fina fisken och tycker att jag jobbar med ett riktigt trevligt gäng.
Det känns verkligen skönt att känna sig behövd och att ha något att göra som får timmarna och dagarna att gå! Och att arbeta med administration är verkligen något som passar mig. Något som jag skulle kunna tänka mig att jobba med ett bra tag, ett par år.

Så med detta sagt så kopplar jag mitt bidrag i veckans I Like med Tid! För tiden går så grymt fort numera. Dagarna bara rusar förbi och innan man hinner blinka är det helg, vilket ska bli väldigt skönt! Det har varit fullt upp den här veckan.

Tid:

20140410_160341

Vad gäller tid så är det viktigt att man passar tiden och har tillgång till en klocka så man har koll på tiden. Jag är inte så mycket för att ha klockor på armen, men sambon är det! Även fast jag inte bär klockor själv så tycker jag att de är riktigt fina att titta på! Det finns ju en hel djungel av utbud med klockor.!
Arstrand kan man hitta en himla massa fina klockor till ett mycket bra pris! De säljer märkesklockor av kända märken som till exempel Hugo Boss. I och med att jag har blivit kontorsråtta så är det kanske dags för mig att införskaffa en klocka. Hugo Boss klockor för kvinnor, Ladies Classic, var riktigt fina och kanske skulle en av de passa mig. =) Där finns även en massa klockor för herrar, som jag vet att min sambo skulle tycka om!
Kika gärna in på sidan och se om ni också kan hitta någon favorit!

Är du en klockbärare? =)

  7 comments for “Torsdagstema: I Like!

 1. 14 april, 2014 at 08:39

  Grattis till jobbet och så kul att du trivs så bra där! Jag har en fin Scaniaklocka som jag fick av min sambo och det är enda klockan jag har använt, annars är jag ingen klockbärare. Just nu är den lite för tajt för mig, måste lägga till en länk, då kanske jag blir klockbärare igen.=)

 2. 13 april, 2014 at 13:26

  Grattis till jobbet och en fint skrivbord. Nej, jag är ingen klockbärare heller. Har inte haft en klocka på armen i många år.

 3. 10 april, 2014 at 22:25

  Skönt att höra att det går bra på jobbet, ordning och reda på skrivbordet också :)

 4. 10 april, 2014 at 20:06

  Grattis till nya jobbet! Vilken snygg och prydlig arbetsplats du har! Det där med ny klocka låter inte så dumt, jag har flera stycken men använder alltid samma och den är gammal och sliten!
  Ha en skön kväll!

 5. 10 april, 2014 at 18:55

  Grattis till jobbet! Jag älskar klockor har runt 30 stycken som jag varierar med. Fast just nu när jag mår dåligt orkar jag inte hålla på att byta, hoppas lusten snart kommer tillbaka!

 6. 10 april, 2014 at 17:48

  Nytt jobb? Grattis!
  Bara tre pärmar än så länge… Undrar hur det ser ut om ett år eller två. :D

 7. 10 april, 2014 at 16:46

  Skönt att ha ett jobb att gå till och då ett jobb som man trivs med. Klocka hade jag jämnt förr, har slutat med det nu!

Vad har du på hjärtat? =)

%d bloggare gillar detta: